Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Januari 18, 2010

Rindu Saya Pada Dunia Blog

Assalamualaikum
.
Antara sebab2 sy malas nak berblogging : (cewahhh...siap ada sebab2 yek..?)
.

  • kabel kamera sy hilang. tak tahu mana sy campak. kebanyakkan citer yg nak dikongsikan memerlukan sy berkongsi gambar dgn uols. so kat situ dah menjejaskan mood sy
  • sibuk dgn tugas menyelaraskan stor. keje ni still tak abis2 lagi sampai la sekarang... banyak sgt yg nak ditambah & dikemaskini kan
  • kat umah pulak dah dok mengadap keje keras tangan utk wedding adik sy nnti
  • keadaan sy yg tak berapa nak stabil lately ni iaitu sejak2 amik satu jenis ubat atas arahan doktor....

Lastly..... :

  • sejak sy dpt tahu yg sy ada PCOS, tak semena-mena (betul ke word ni?)mood sy berterbangan....rasa malas je nak kongsi citer yg tak tahu bila penyudahannya. sebabkan PCOS ni jgk sy terpaksa makan ubat tu...

Tp arini tetiba mcm rindu aje nak berblogging.... dan sbg permulaan, sy mulakan la dgn entry ni... apapun sy harap tiada pengakhiran untuk sy terus bersama uols.... :)

2 hati ingin berkata:

Fathiyah berkata...

salam kak niza ;)
ape kbr? hrp akak ok

~~@lyci@~~ berkata...

salam nizza..
mmg lama dah tak dgr cerita nizza..
hmmm, takecare yer..