Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, September 11, 2008

Tag Pertama

Sy nak jwb tag dari mummy amirul , thanks ye kak....

Utk pengetahuan uols, ni lah kali pertama sy terima & jwb tag selama sy ber blogging...hahaha....

Oh ye....thanks jugak coz bg gift yg cute seperti mummy amirul jugak....

........................................................................................................................

The rules:




  • Link to your tagger and post these rules on your blog.


  • Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.


  • Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.


  • Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
.........................................................................................................................


Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

  1. Mengenali suami sejak dari bangku sekolah, tapi bercinta beberapa bulan sebelum bertunang dan setahun kemudian kami pun berkahwin.

  2. Saya pun suka sangat pada kanak2 dan teramatlah berharap agar saya dan suami dikurniakan dgn zuriat sendiri. Mujur saya ada anak2 buah yang sedang membesar dan adik bongsu yg amat manja dgn saya, untuk saya menumpang kasih....huhuhu...

  3. Dengan sikit kemahiran yg ada, sy minat melakukan gubahan hantaran & menjahit manik serta minat jugak dalam menjahit baju dan langsir tapi belum ada kesempatan nak belajar lebih mendalam. Tp hantaran2 & langsir masa saya bertunang saya buat sendiri tau....

  4. Saya suka membaca majalah2 berkisarkan kekeluargaan, perkahwinan & tentang anak2. Juga novel2 dari karya penulis tempatan & seberang. Tak heran lah saya banyak koleksi2 majalah & novel hingga suami saya pun dah tak terkata apa...hihihikkkk

  5. Oh ye! Saya dapat keje sekarang ni 3 hari selepas nikah. Selepas abis majlis sebelah pihak lelaki, 2 hari kemudian saya pun melaporkan diri di tempat bertugas dengan inai masih merah dijari.

  6. Suka amik gambar, tp suami saya malas nak layan amik pic saya sampaikan dia kata saya kenan kamera...huhuhu...sampai ati... :( Tp saya tetap berhajat, kalo ada rezeki saya nak beli kamera dslr tu.....

  7. Nama panggilan saya di kalangan keluarga adalah ayun, akak, kak long. Anak2 buah lak panggil mak ngah atau mama. Kawan2 lak selalunya panggil niza tapi kawan2 sekolah menengah panggil Along. Abira? Saya kenal nama itu melalui sebuah novel, sy suka dgn watak wanita itu. Sejak itu nama abira begitu rapat dengan saya......
Wah...! Panjang ye sy tulis ni....hihihikkkksss...

Ini dia gift yang mummy amirul bagik....

Wah! cute kan.....

Now wat kali pertamanya, giliran saya lak nak tag teman2 lain dan gift ini sy hadiahkan utk 7 insan2 di bawah ini......:

Sekian, tugasan saya....

**Ffuuhhh....lega beb....



4 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

clap..clap..clap..
selesai sudah assigment tu.. yeeeaaahh...

Faina Arisya berkata...

ok dah jawab dah..

~ayusyaida~ berkata...

niza dh jwb dh tag tuh..huhu

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

akak lak jenis x brape nak gemar menjwb tag, kekdg org tag akak, akak wat do no jerrr...sampai sudah x berjwb...huuhu...