Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, Disember 16, 2009

selesai sudah

Assalamualaikum
.
syukur sgt apabila sy dpt siapkan keje tangan sy utk wedding lina adik kpd biras lelaki sy even masa ipar sy dtg amik td sy masih dok cantum mencantum bunga telur ni.
.
sila lah cuci mata ye....
.

.
Bunga kekecil biru & putih
.
Antara yg tinggal sblm semuanya selesai :))
.
.
harap pihak sana puas ati la dgn keje tangan sy yg tak seberapa ni. lega sgt dah selesai coz keje2 mcm ni memerlukan tenaga yg banyak & agak meletihkan. tp sebabkan minat sy tersenyum puas bila lihat semuanya siap.
.
sebelum sy memulakan projek baru sempena perkahwinan adik sy ujung februari nnti, sy nak relax dulu sambil jahit manik utk baju mak & dhiyah. maklum le masing2 nak nampak 'glam' masa majlis kat kedah nnti terutamanya mak pantin. tp tak leh relax lama2, apapun kene mulakan secepat yg boleh cos keje2 ni nampak senang tp agak rumit sebenarnya.
.

2 hati ingin berkata:

~~@lyci@~~ berkata...

wahhh, mmg cantik... kerja ni nampak mudah, tp lecehkan... alycia dulu masa kawain pun buat bunga pahar sendiri jugak.. tak sabar2 nak habiskan huhu..

Hamizah berkata...

kretifnya nizza ni..congrats