Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, Oktober 09, 2009

Jemputan berderet deret

Assalamualaikum...
.
Sy sedang layan 'NUR KASIH' ni, tiba2 teringat nak update blog skit.
.
Tak de entry bergambar coz tak sempat nak transfer ke laptop. Ujung minggu tiba kembali, tentu masing2 dah set kan masa utk menghadiri jemputan rumah terbuka utk minggu ni kan?
.
Mcm tu jugak dgn sy. Yg terkini ada 5 jemputan menanti tp tak sure samada dpt attend ke tidak memandangkan hantaran faim masih lom siap. kalau takat nak touch up apa yg patut tak apa lagi, tp yg 'main' tak siap lagi. 2 rumah terbuka, 1 majlis aqiqah dan 2 majlis hari lahir. yg pastinya satu dari majlis hari lahir tu sy akan attend coz majlis tu majlis adam, anak buah sy yg nak masuk 2 tahun. Tentunya wajiblah mama dia ni hadir kan...? Siap nenek dah booking suh dtg awal menjala roti jala pagi esok.
.
Apapun sy tgh lapar ni. Menanti En.Din pulang dari keje dgn membawa nasik goreng kampung yg dah siap dipesan tadi.
.
Okey lah, sy nak sambung balik buat keje sambil layan 'Nur Kasih".....
.


1 hati ingin berkata:

alyyani berkata...

mmg bederet tp mesti ade gak yg tak sempat nak penuhi. waa.. dalam pada tgk nurkasih tu dan lagi update blog :)