Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, Februari 18, 2009

bila sesekali tersibuk =P

Salam Semua....
Buat masa seminggu dua akan datang ni sy masih tak berkesempatan meng'update' apa2 dlm blog sy ni. Sy masih dalam kesibukan yg teramat sangat, bukan sy aje malah semua officers & staff kat section sy ni. kalu ada masa skit2 tu, dpt lah sy masukkan serba skit citer.
Dalam sibuk2 tu, sy terpaksa amik cuti utk 2 ari lagi. Bukan sesaja nak cuti, sy pun tak suka nak cuti selalu awal2 tahun ni coz p'jalanan utk tahun ni masih jauh lg. Tp oleh kerana kegagalan sy utk melepasi ujian jalanraya JPJ minggu lepas jd sy perlu ulang utk minggu ni pulak. Nak tangguh lain masa pun bimbang sy lupa... Kalini, perasan nerveous sy berkurangan berbanding minggu lepas. Sebenarnya aritu ada kesilapan teknikal aje....hehehe ;) Tp minta2 minggu ni sy dpt org JPJ yg sama (jgn harap!)coz dia agak baik even badannya agak besar & mukanya yg serius, hehehe... Tp tu lah, walaupun 4x dia bg sy peluang sy tetap tak leh buat. so, kandas lah!!!hahaha
Eeerrmmm...ok lah, next week pun sy hanya ada hari isnin sahaja kat ofis. Lain2 ari sy kene standby kat **lt*n hotel sbg urusetia utk mesyuarat D*. InsyaAllah, panjang umur murah rezeki sy akan kembali kedunia blog semula...
*** Doakan saya lagi ek utk test JPJ pada ari jumaat ni. TQ!!! ;)

3 hati ingin berkata:

~honey_nurhaliza~ berkata...

x pe dear....cube lg ok..fokus fokus!!...:))

Nieza Ishak berkata...

Good luck nizza.

MasNurin berkata...

akak pun belum tau nasib lagi ni. Tak per try semula.