Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, Februari 05, 2009

datang lah wahai 'mood' ku

Assalamualaikum....

Hai semua!
Lama nya sy tak update,
Ada beberapa citer tp mood sy ntah ke mana2 menghilang...
Kebetulan sibuk skit dgn tugasan di pejabat.
Dah tentu perkara tu mesti lah perlu diutamakan...
Lg pun ada satu kejadian semasa bercuti, membuatkan sy sedih & kecil hati.
sy tak mo terbawak-bawak dlm blog sy ni, biar sy reda kan perasaan yg menghantui diri sy...

Jd nya entry kali ni just nak bgtau yg sy ada, tak cuti panjang pun.
Cuma kemalasan melanda skit...Eeerrmm, mcmana lah sy nak jadi blogger
tegar kalu gini sikap sy kan...

Tak pe lah, apapun harap semuanya akan kembali spt biasa nanti....

JUMPA LAGI ;)

3 hati ingin berkata:

MasNurin berkata...

Cite lah dalam blog kalu ada masalah. At least rasa tegang tu akan ilang bila dah luahkan.

Nora berkata...

nizza break lar dulu. kalo rasa dah ringan sket kepala, kembali lar blogging. jgn sedih lama² sgt tau ;)

shiemz berkata...

tarik nafas panjang2 n berzikir... insyaAllah.. mood blogging akan dtg... :D