Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, Mac 19, 2010

PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2010

Assalamualaikum
.
satu lagi event yang akan berlangsung arini adalah event yang sangat2 lah saya suka. tentunya ramai jugak yang berperasaan seperti saya terutamanya kepada ulat2 buku. pada yang kaki novel/buku tentunya masa macam ni lah yang korang tunggu. begitu juga pada mak apak yang ada anak2 sekolah terutamanya yang bakal mengambil exam2 penting, tak lupa juga pada mereka yang bergelar student. masa ni lah korang nak dapatkan pelbagai buku & paling penting potongan diskaun yang akan ditawarkan
.
rasanya pamplet kat atas ni dah cukup beri info kat korang. tp kalau nak lebih details sila lah ke laman web rasmi www.kualalumpurbookfair.com
.
selamat bersesak ye....! =)
.


4 hati ingin berkata:

kak ina kl berkata...

salam..insyallah akak gi hari ni..takut sesak kalau gi esok..

kak ina kl berkata...

luper lak..akak ambil info ni dan letak dalam blog akak yer..terima kasih..

belon panas ni mahal tak nak membayarnya?

cik daisy berkata...

thx nizza.. akak mmg tau nizza misti update psl event nih. hehe! insya-Allah kali ni nk pi book fair tuh.

nizza-abira berkata...

kak ina: wsalam, ikutkan ati nizza pun nak pi arini tp driver lak keje. insyaAllah, esok baru nizza pi. harap2 dpt kuar umah awal pagi =)

ambil la kak, nizza tak kisah. memang nak share dgn semua org

tentang belon panas tu, yg nizza dpt info kanak2-rm5, dewasa-rm10


cik daisy: hehehe...pandai akk teka ;)) pegi kak, jgn tak pegi. kalu nampak nizza, tegur la ye. tp dah sesak2 tu, rasanya kalu selisih bontot pun sure tak pasan
hihihi :-)