Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, April 30, 2008

butterfly a.k.a rama2

tanpa aku sedari, aku ada beberapa barang yg berbentuk rama2...
mungkin baru ari ni aku sedari minat aku tu... ni ader beberapa koleksi yg ader kat opis, yg lain2 tu kemudian punya citer...
sebenarnya yg ni sandal yg org pakai dlm umah tu...tp sebab tgk rama2, terus aku beli & pakai kat opis. bila time sejuk2 ni, sedap pakai sandal ni coz dia memanaskan kaki ku ini...hehehe

yang ni laks, ex boss aku yg bg..(wah!mesti uols perasan banyak benda yg dia bg..hehe, ekceli dia nak pi sambung study) cute sangat kan benda ni..hehehe

yg ni brooch, 1st time tgk terus jatuh cintan...terus sambar...


Esok pg aku nak balik kg. lama dah tak jumpa my lovely family sejak balik dr kedah awal bulan 3... kali ni dgn izin my hubby, aku balik naik bas aje coz my hubby tak dpt cuti. & balik putrajaya nanti dgn mak ayah coz mrk ade jemputan kawen kat bangi & sg.way pd ari ahad tu... papa, tentu mama akn merindui papa...take care dear!!! ...Oh ye...ader sesuatu yg buatkan aku hepi sesangat ari ni... nanti balik dr cuti, insyaAllah aku akn update kan...tunggu... and "Selamat Hari Pekerja"...

3 hati ingin berkata:

hanny berkata...

nak tahu apa yg happy sgt2 arini??cepat la entry post...x sabo nia..hehe

nizza-abira berkata...

hehehe...
sabo ye pn.hanny
tunggu patik balik dr cuti...

Nieza Ishak berkata...

salam pekenalan nizza, sebenornya kita pun suker gak benda2 yang 'rama-rama' itewwwwwwwwww.