Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, November 24, 2008

kemas-kemas bilik

Hai semua! ari ni monday kan, biasanya monday ni sinonim dgn blues kan..? hhihihi...apa motip sy citer pasal monday blues ni ek? ntahlah, sy dah start merepek ni...


Semalam kan, sy ajak hubby bergotong royong bersihkan sawang2 yg tergantung-gantung dlm bilik kami ni. sy nak wat sorang2 tak lah berupaya sgt. kan tinggi nak capai kat siling tu. boleh je sy nak lompat2 tp sebab hubby ada, meh kita guna kudrat lelaki dia tu.

Sedang di 'make over' kononnya....



Tp sebenarnya ulos, motip utama kemas bilik bagai nak rak ni coz sy nak pasang cadar yg baru sy beli melalui sahabat sy, hanny aka alyne. Katanya corak english stlye, harga pun berpatutan, kainnya sangat lembut & yg penting 100% cotton. Dah alang2 tu kan, bersihkan lah sekali sawang bagai tu.


Sedondon lak dgn curtain sy kan... :)


Okey, siap... :)

7 hati ingin berkata:

PuteriSatu berkata...

cantiknye cadar tuh...berapa ratus tuh..tingin akak nak beli...hiks...

aizul berkata...

waaa cantiknya cadar dier..sama mcm bilik ajoy!~ haha

~honey_nurhaliza~ berkata...

sgt cantekkk...yaaa pasni leh bli lg ngan aku...bli pink plak...

perasan x cadar tuh sama ngan cadar bilik adik aku...aizul marcello...aku pon berkenan pepel tuh jugak...trus amik 2 set..:)

CuTeMiUt78 berkata...

heh..heh... bagus kan ada suami yg blh membantu.. cantik ler cadar tu.. memang lembut je

nizza-abira berkata...

PuteriSatu : RM150, lom masuk kos penghantaran. Kalau akk nak, roger2 nanti yek. :)

aizul : memang sama pun... hahahaha

honey : if ader rezeki lebih, memang aku akan beli pink kaler lak. Hubby aku pun suka, pagi tadi kemas katil sama2..hehehehe...

a'ah, sama dgn ajoy ek. tak pe, umah lain2. hehehe...

nizza-abira berkata...

cutemiut : tengok angin jgk kak. time dia nak tolong dia tolong kalo tak wat dek je. tp bila dia dah tolong, memang sungguh2 lah dia wat keje... :)

~~@lyci@~~ berkata...

wah.. mmg cantik..
lembut jer color dia..