Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Jun 15, 2009

Tempias jerebu :(

Ari ni sy puasa.... puasa ganti.... Byk lagi nak kene ganti, mana tak nya asalkan puasa peod mesti panjang. Mcm dengki kat sy lak. Bila bulan biasa ni, suh kuar pun susah...hihihi....
Dlm masa yg sama, sy tak sihat. Dari sabtu lepas, tekak perit & panas hingga ke hidung. Lepas zohor tadi, kepala dah mula bengal, mata panas, hidung dah mula kuar hingus... Adakah itu petanda sy nak demam? Mujur cuaca agak okey skit berbanding last week. Alhamdulillah, sabtu ahad lepas putrajaya hujan. Jadi jerebu pun berkurangan. Tp sy tetap kene tempiasnya. Tak pe lah, sy redha...
Mood sy okey skit, tp perasaan malas tu masih berbaki. Bukan apa, malas nak transfer gambar...
Bos sy dah selamat bersalin, gitu juga dgn opismate sy. Dua2nya baby boy dan kelahiran baby2 ni amat lah mudah sekali. Moga bila tiba masa sy nanti, ianya juga dipermudahkan oleh Allah. AMIN...

5 hati ingin berkata:

Fathiyah berkata...

teruk kan jerebu skg
kat putrajaya ni pon teruk gak kan

Mas berkata...

Akak pun batuk2 ni.Nurin pun baru kuar spital pas dok sana seminggu.

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm... betul tu.. jerebu teruk betul sekarang ni.. eemmm apapun take care k.. semoga cepat sembuh dan sihat hendaknya..

kak ina kl berkata...

salam..skrg ni dah tak ada jerubu dah..dah okey..

~~@lyci@~~ berkata...

salam..
tahniah jd pemenang contest di blog alcyia.. tunggu hadiah misteri dari alycia..