Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, Ogos 07, 2009

Indahnya bila...

Assalamualaikum...
.
Ptg td En.Din kol bgtau yg dia ada OT mlm ni so balik lewat. Dan sy lak balik aje keje & selepas menunaikan solat terus sy lepak. Memula depan tv kendian beralih depan laptop. Tergolek sana tergolek sini. Rasa hati mcm nak gosok2 baju keje utk next week or selesaikan jahitan manik utk baju opismate tp hampesss aje.....
.
Ni pun lom makan. En.Din tak ada lagi sy malas nak masak. Nak pi beli pun rasa malas. Pendek kata semuanya malas. Kalu leh nak org tolong layan sy bagai puteri sambil suap2kan makanan kesukaan sy.
.
Owh! indahnya ye puan nizza...!!! Byk lah cekadaknya kalu gitu gayanya=P
.
So atas kesedaran diri yg masih ada tu maka sy nak pi turun ke cafe bawah utk mencari sesuap nasi.
.
Ada byk bende nak sy share kan dlm entry2 sy nanti termasuk update for FT day 13. InsyaAllah ada masa kita akan bertemu dgn entry baru itu :)
.

3 hati ingin berkata:

ppb_ppkp berkata...

AKAK..IMAH DOAKAN FT AKAK SMUA OK..
CHAIYOK...SEMOGA AKAK CEPAT2 PEGNEN..AMIN

alyyani berkata...

oh, lama akak menghilang. nanti update ye!

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. klu ada yg melayan cam tuan puteri memang best kan niza.