Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, Jun 26, 2008

Demam lagi...??

Sampai aje opis pagi ni, sy dah mula rasa lain macam tp still maintain lagi. Tp bila hampir ke tengah ari, mula lah mood tak menentu. boring ajer rasanya.... nak beli mkn pun malas, tak de selera. tp beli gak la drpd lapar kang.... itupun tak abis, lauk pun berbaki-baki. tekak dah mula lain & sakit... wwwaaadduuhhh....!!! tanda2 mula terserlah...sy ni nak kene demam lg ke, badan pun mula sakit2 ni... baru jerk ujung bulan lepas sy demam teruk. moga2 antibodi saya kuat lah melawan virus2 yg mula menyerang ni....:/

3 hati ingin berkata:

mama adriana berkata...

atas kepala ada ikan ke apa??? hehehe tulisan korea ke jepun ko tulis tu??

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

lahai...siannyerrr...kerap sgt demamnyer nihhh...amik antibiotik x sblum ni?

nizza-abira berkata...

lupa lah kak...
kalo ada pun mybe tak abis kot...
tu yg berulang je kan demam ni...
balik kang nizza cek ubat yg lps tu...