Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Ogos 11, 2008

Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2008

Agak lama tak hapdet blog. masa tgh syok2 hapdet aritu, blog lak wat hal susah nak upload pic. then terus sy sibuk dgn keje & kursus2 yg wajib dihadiri tu...

Alhamdulillah, tahun ni sy terpilih sbg penerima anugerah perkhidmatan cemerlang. berita ni dari bulan 6 sy simpan, saja sy nak kongsi kat sini bila majlisnya dah berlangsung. tp majlisnya asik saja tertangguh. akhirnya pada 08.08.08 majlis itu pun berlangsung dgn jayanya.

Ikutkan sy malas nak attend majlis ni tp pikir2 balik bila lagi sy nak terima anugerah ni . bukannya selalu nak dpt pengiktirafan begini. urusetia pun ada sediakan gambar, just bayar aje. walaupun agak mahal tp kenangan tu tak de nilainya... ini lah pertama kali sy naik pentas. macam2 perasaan ada, sib baik sy pi raptai sehari sebelumnya.....

Nampak tak pic tu...? pic tu malap skit, pe pun thanks pd mama nini coz amik kan pic ni utk sy. tak dan dia nak ke depan pentas dgn pewot memboyot tu.

Kawan2 opis tgh menjamu selera....



2 hati ingin berkata:

~ayusyaida~ berkata...

tahniah nizza..truskan usaha anda berkhidmat utk negara..heheheh

Nora berkata...

wah2... x sangka dpt kenal ngan salah sorg staf yg cemerlang! congrates nizza.. keep up the good work ;)