Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, Ogos 27, 2008

::PROMO AFUNDI SI CILIK NISA::

Sy antara peminat setia blog kak mah ni... sehari tak sah kalo tak baca blog dia... suka citer2 dia yg agak gila2 tu..hehehe... dan paling suka tengok anaknya an-nisa abriza yg sunggul comel...

Sebab namanya dekat2 dgn sy, niza & nisa so meh le sy promo skit si cilik nisa ni...

Mamanya ada masuk contest afundi nisa... jadi sebagai peminat dia, wajar lah sy membantu mempromosi kan nisa ni.... uols, meh la kita ramai2 berjemaah mengundi nisa.....

Meh klik kat sini http://www.sinar.fm/komuniti/SiCilik/, then carik nama
An-nisa Abriza bt Shamsul.
(nak letak page tapi sentiasa berubah coz ada penambahan penyertaan)


Itu dia wajah comel permata hati kak mah & en.laloque.....
~ jgn pelik kalau uols click vote byk kali tp tak gerak bilangan undinya, sbb dia akan refresh setiap 20 minit, so selepas 20 minit baru bil vote tu berubah ...
SILA UNDI BANYAK KALI!!!!
SEKIAN..... :)

3 hati ingin berkata:

viruspadu berkata...

tq tq tq

sudi wat entry ni :D

undi byk2 tauuuuuuu :p

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waaaa....glamer betul dak nichaaa skrg ni yerrrr, cam artis no.1, huhuhu...moga2 dia berjaya jadi juara....

mama ranggie berkata...

memang comel si nica ni kan...