Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Disember 22, 2008

selamat pengantin baru!

Selepas mcm2 halangan, akhirnya sy & hubby sampai jgk kat majlis boss sy ni (pantin lelaki). Kalo ada lautan api pun sy sanggup renang. :/ wakakaka... Bkn apa, punya lah semangat bos sy ni menjemput sebulan sblm majlis. Sampai saat2 akhir majlis pun masih koling2 igt kan kami semua utk dtg majlis dia. Apatah lg, sy keje direct dia. So ada segan skit if sy tak hadir weeding dia.

Lgpun, dokek aje umah nya. Kat kajang aje...Konon2 expert sgt, lastly sesat jap sampai jmpe jln mati.




Masa pi tu pun dah lewat tp untung nya masa tu tak ramai org dah, pantin pun dah selesai mkn2. So, leh lah amik2 gambar....






Cantik wei pantin. En. Amir tu memang dah terserlah kecomelannya, wife nya lak cantik & berseri-seri dgn persalinan purple gelap gitu. Wah! mcm bodek aje kan...wakakaka... Tp serius, memang lawo...
Lps amik2 gambar, terus balik. Tak leh nak lama lama, hubby ku nak ke JB petang tu... Tinggal lah sy kat umah, mujur adik sy ada...
Anyway,
Selamat Pengantin Baru lah utk Pengantin kita ni.
Moga berbahagia ke akhir hayat... :)

3 hati ingin berkata:

MasNurin berkata...

hehehe macam pinang dibelah dua. sama cantik sama padan.

aizul berkata...

waaa nak kawen jugeeek!~

nizza-abira berkata...

Masnurin : memang kene sgt pepatah tu dgn mrk :)

aizul : eeee...gggaaattaaiii kamu ye!