Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, September 28, 2009

Aidilfitri 2009

Assalamualaikum....
.
Apa kabar uols semua? Camana sambutan hari raya tahun ni? Hope semuanya ok dan baik2 saja ye. Bagi sy lak, sama saja spt tahun2 sudah. Tetap meriah walaupun dlm keadaan yg sederhana. Tp rasanya lebih meriah kalu ditambah suara anak2 kecil dlm keluarga sy. Sy harap lah sesangat moga tahun depan ada penambahan ahli keluarga dlm keluarga sy. Baru lah suasana bertambah ceria :)
.
Kebanyakannya dah mula keje ari ni kan? Errmm... dah cuti lelama ni liat lak nak naik keje semula. Kepala pun tgh berdenyut denyut ni tp gagahkan jgk lah update blog ni. Kalu tunggu lama2 nanti basi lak. Tp citernya tak de lah sangat cuma nak share gambar yg sempat dirakam pada raya pertama.
.
Sy malas nak karang citer. Uols layankan aje gambar2 di bawah ye.... :)
.

Mak & Ayah tercinta. Abaikan mata mak yg terlelap tu. Mak memang selalu terlelap mata time amik gambar.
.

Pic family ni ntah berapa kali lah amik. Kejap terang sgt lah, kejap gelap sgt lah. Kejap senget itu senget ini. Tgk lah sy, terserlah ketembaman.Eeee...tak suka!!
.

Mak & anak2 perempuannya
.

Ada pula terselit gambar candid
.

.

Adik2 perempuan sy
.

Salam time :) Dimulakan dgn mak & ayah...
.

Sy pulak. yg lain2 malas sy nak letak kat sini
.

Tak lupa mohon ampun dgn suami
.

Ni dgn family sebelah mak sy. Yg kecik2 tu semuanya sepupu sepapat sy. tu pun tak cukup korum.
.

Last sekali, gambar tuan punya blog kene jugak tepek

.
Sekian.... utk citer raya :)
.

6 hati ingin berkata:

alyyani berkata...

selamat hari raya nizza.. selamat bertugas kembali.. kuning diraja tahun ni ek. berseri2 je nmpk..

segak lg mak ayah nizza ye. umo bape dah tu?

nizza-abira berkata...

alyyani: selamat hari raya jgk buat alya sekeluarga :) seri raja lama tu namanya...hihi

segak ye? bulan 12 ni ayah nizza dah 60 tahun. dah tua kan, tu sebab nizza harap sgt dpt beri dia cucu secepat mungkin :)

Mak lak dah 49tahun

syaida berkata...

salam nizza.selamat hari raya..ampun maaf dipinta andai terkasar bahasa ;p

Nora berkata...

happy family! rupa nizza ade rupa mak sket. adik2 lain plak rupanya ngan nizza. hehehe.

~~@lyci@~~ berkata...

wow, cantiklah baju kuning niza tu.. taun depan bole lah buat tema kuning lak hehe... oooo, baju tu nizza jahit manik ekkk.. nnt nak tempah bole??

nizza-abira berkata...

syaida: selamat hari raya jgk buat ida & suami. kita pun mohon maaf ye kalu ada salah silap tu :)

kak nora: ada rupa mak ek? tp org kata lebh pada ayah. adik niza yg aina tu memang org kata rupa niza

alycia: buat jgn tak buat, memang menyerlah kalu alycia sekeluarga pakai warna kuning.
a'ah, baju tu niza jahitkan manik. Boleh aje kalu nak tempah. tp niza reti buat yg biasa2 aje. apa2hal roger2 ye :)