Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, Mei 13, 2009

hEPI bESDAY & hEpI BlaTed MothEr's

Present utk mak dah siap dibeli sejak dpt gaji lagi. Eh! bukan dpt gaji tp masa dpt duit upah buat bunga dip tu,hihihi :D

Apo hadiahnya??? Nanti bila mak dah guna saya tunjukkan yerk.... Hadiah ni sy poskan pagi semalam, mak aihhh! beratnya hanya 1.4kg aje tp bila ukur lebar & tinggi kotak terus harga pos lajunya naik sampai RM30.25! Tak pe lah, acik bayarkan aje. Janji hadiah ni sampai pd mak tersayang.

Sejak ahad lepas jugak berposak-posak minta ayah alamat kafeteria. Tp ayah asik lupa nak sms. Puas ayah tanya nak buat apa, tp rahsia tetap rahsia. Kata nak buat suprise kan... ;)

Nak pos kat umah dah tentu tak de sape yg ada waktu siang. Kang buat menyusahkan ayah jugak nak kene amik kat pejabat pos. Harap2 hadiah sy tu dapat sampai ari ni coz ari ni hari lahir mak. Hadiah tu jugak merangkap utk hari ibu yg lepas. Risau kot2 jadik mcm shiemz punya citer. Mak pun tak de lak kol sy bgtau dia dah dpt hadiah, mybe dia sedang sibuk bersilat kat kafe tu kot. Apapun planning sy, mlm ni sy akan kol adik utk tanyakan samada mak ada bawak balik hadiah ke tidak. So, tak yah lah sy direct tanya pada mak... At least kalau tak sampai lagi pun sy masih dpt cover line.

Untuk Mak Yg Ayun sayangi....
"Selamat hari Lahir Yg ke 49 tahun"
"Selamat hari Ibu"
Moga mak sentiasa diberi kesihatan yg baik, rezeki yg melimpah, diberkati Allah & ayun janji sedaya upaya ayun untuk memberikan kpd emak kebahagiaan dunia & akhirat.

Tak ada kata yang bisa mengungkapkan
Kesempurnaan dalam ketidaksempurnaanmu
Pun perjuangan dan pengorbananmu
Dalam melahirkanku dan membesarkanku
Dalam diamku aku berteriak
Terima kasih Emak... Mmmmuuuahhh...!!!!
Alwaiz luv u!
N.K @ 14/5 : Sebelum sy balik keje semalam, mak kol sy & bgtau yg hadiah dr sy dah sampai tghari semalam. Dari suaranya, sy tahu dia hepi & sy pun hepi jugak =D

2 hati ingin berkata:

~~@lyci@~~ berkata...

selamat hari ibu dan hari lahir utk mak nizza.. muda lg kan mak nizza..

~honey_nurhaliza~ berkata...

komain lg ngan kain batik ko tuh..hahaha...cun2...selamat hari ibu makcik..:)