Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, Mei 01, 2009

Siap jugak....

Alhamdulillah, akhirnya setelah dgn gigihnya sy berjaya siapkan bunga telur dip utk dihadiahkan kpd sepupu En Din. Thank's pd shida coz ada menyumbangkan air tangan .

Ini dia bunga2 tu, tak larat nak buat banyak2. Cukup lah apa yg dpt tu. Ni pun tergeliat segala urat belikat. =P


Patutnya bunga2 ni ada kristal sbg penyeri. Tp mak tak larat la weiii... Buat mana yg ada tu je. Tu pun riben tak cukup. Amik je lah stock yg ada even lariks skit warnanya...



Ni dia bakal pantin yg akan melangsungkan pernikahan lepas asar esok. Kalu sy sempat snap2 nanti sy masukkan pic kawen dia nanti ye... Esok pagi sy akan gerak ke umah in law, lps tu terus memberi khidmat yg tak seberapa pd umah busu. Ye la, ni je lah anaknya. dan ni je lah keje kawen yg dia buat. Lps ni tak de lah...

Sy akan berada di sana sampai ari ahad. Lepas abis majlis baru balik semula ke Putrajaya. Ok lah, jumpa di lain masa ye.... Wsalam...

4 hati ingin berkata:

ppb_ppkp berkata...

cantiknya bunga tu,..pandai la akak buat..ok..jumpa lagi..selamat membantu kerja kawen,,,

~~@lyci@~~ berkata...

amboii cantiknya nizza..
agak2nya kalau nak order kos setangkai tu berapa ekkk??

Mas berkata...

cantik lah nizza...berkenan akak tengok hasil tangan awak tu.Nnati akak link nizza semula....ari tu akak tukar template sekali tu link ilang.

Nora berkata...

rajin sungguh nizza. 1 cucuk tu jer dah byk giler bunganya. nk wat berpuluh² cucuk. huiiyy.. superb!