Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, November 06, 2009

dinner mlm ni

Assalamualaikum...
.

Dinner kami malam ni, ringkas aje... tp kami lom makan lagi cos en.din tak balik keje lagi. even pewot dah lapar tp rasanya tak selera lak nak makan sorang2. ni kalau dia tahu sy tahan lapar, tentu dia bising...
.

.

.

.
P/S: Jahat si SARAH tu kannnn.... Menciii dgn watak dia tu!!!

5 hati ingin berkata:

~CPM honey_nurhaliza~ berkata...

makkk aii...terkeliur nya aku ngk sambal ikan bilis ko tuh...bile nk wat kan utk aku ek??

shiemz berkata...

Lama x menjenguk blog kawan². Kebzan melanda.

Alamak, sedapnyer nampak cendawan goreng tu... nyum3x.. tadi baru bat nasi lemak sambal ikan bilis... x terliur la sgt bila dah makan.. hehe

alyyani berkata...

sedap! sebab ade sambal tumis tu, alya dpt makan tu je pun jadik.

tk dapat tgk nurkasih gak last week. huhu..

~~@lyci@~~ berkata...

uihhh, ringkas tapi sodapp.. tetiba lak rasa lapar tengok sambil ikan bilis nizza tu.. lagi pun makan ngan cekodok panas2 hehe..

p/s : ni mesti tengok Nur Kasih.. haah, geram jer tengok sarah tu... rasa nak cili2 jer mulut dia tu..semua org moody2 sebab dia lah tu..

nizza-abira berkata...

CPM : tu ko kene dtg umah aku tau...nanti aku masakkan special sambal ikan bilis tu :))

shiemz : bukan cendawan goreng, tp sambal goreng...hihihi tp memang betul sekali tgk mcm cendawan goreng

alyyani : tol alya, mkn mcm tu pon sodap. tak silap, lg 4 episod nur kasih...

alycia : a'ah, mkn dgn cekodok memang sedap. dg lempeng pun ok gak. alycia, jom cili sama2...hehehe :)))