Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Selasa, November 03, 2009

kembali lagiii... :)))

Assalamualaikum...

Fuhh! Fuhh! Fuhh! Abis berabuk umah sy ni, penuh dgn sampah sarap. Org nak dtg pun mesti bosan gilerr coz tuan umah entry still tak berupdate :)
.
Sori lah uols, sy lama menyepi. Bukan disebabkan kisah itu. owh tidakkk... kisah itu sikit pun tidak merentap hari2 bahagia sy. Sy tetap lalui hari2 sy dgn indah dan penuh makna walaupun jauh disudut hati sy ada kesan calar dgn kata2 itu. Errmmm...dah lah, kita tak yah nak citer kisah tu lagi. Meh kita mulakan dgn episod baru yerk.
.
Lately ni memang sibuk skit hinggakan timbul rasa malas nak update blog. Ada stori mori yg nak dikongsikan terutama pic pertunangan adik sy, faim pd depavali yg lps tp terpaksa diperamkan dulu. Keje2 kerastangan pun sedang beratur menanti utk disiapkan. Sekarang ni sy sedang siapkan bunga telur biras sy punya adik lps tu nak kejar bunga dulang utk majlis pernikahan adik sy adha pd awal januari depan. Lps tu sy nak siapkan bunga telur utk majlis di pihak keluarga sy pulak. Dlm pd tu mak sy ada bgtau yg mak lang nak minta buatkan hantaran utk majlis tunang anak pompuannya a.k.a cousin sy yg dijangka lps raya haji ni. Ya Allah, tak tahu lah mampu ke tidak sy nak buat coz keje2 ni nampak senang tp rumit sebenarnya. Satu je lah sy doa, moga sy diberi kesihatan yg baik agar sy dpt buat yg terbaik utk keje2 yg tela diamanahkan pd sy nanti. InsyaAllah... :))
.
Sebagai permulaan ni, sy hanya nak tunjukkan cupcake yg sy order dari kpnut masa pertunangan faim. Kpnut ni dok kat desa pinggiran yg berhampiran dgn putrajaya ni. Memang senang deal dgn dia, dan layanan dia memang tip top. Segala kerumitan, dia akan rujuk pd kita dulu sblm dia memulakan keje. Kalau uols teringin nak tempah, leh lah pi kat SINI ye...
.

.
Ekceli byk design yg dia leh buat, tp sebab sy nak yg simple so sy request yg mcm kat atas ni dan warnanya tentu lah ikut tema pertunangan faim.
.
Ok lah uols, henti takat ni dulu. Kita sambung lenkali yerk... :)))
.
Wasalam....

3 hati ingin berkata:

alyyani berkata...

musim2 org kawen ujung tahun ni, mmg la nizza tak menang tangan ye. tu pun tempahan keluarga. kena besarkan bisness lagi ni :)

cantik sgt cupcakes tuh, nak makan pun sayang...

nizza-abira berkata...

alyyani: insyaAllah, mmg ada niat nak luaskan bisnes yg tak seberapa ni.
memang nizza tak sempat nak makan pun cos dah berebut dgn cousins yg teruja tgk cupcake tu. nih yg nak kene order lagi ni :)

~~@lyci@~~ berkata...

welcome back nizza..
tertanya-tanya gak nape nizza senyap jer.. tak sihat ker?? hopefully everything ok yer nizza.. amboi, banyaknya tempahan.. ni boleh bukak bisnes ni..