Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Selasa, Mac 17, 2009

Akhirnya mereka bersatu...

Entry semalam sy ada bgtau yg masa besday en din ahad lepas, sepupu lelakinya pulak melangsungkan pernikahan. Kebetulan lawan pasangannya adalah org setaman dgn MIL/FIL. Memang kami tak payah nak naik kete bagai, just jalan kaki je dari umah MIL/FIL ke umah pihak pompuan. Org kampung (dari melaka) datang satu bas, sib baik umah MIL/FIL dan umah adik FIL kat2 situ. Jadi tak de masalah nak bersanggah.

Mereka nikah pagi ahad tu jugak dlm kul 11 pagi di masjid. Majlis nikah tu sy tak pi coz dah ramai yg pi kan. Lgpun sy pun baru sampai dr Melaka pagi tu. Tp en din pi & ada jugak dia amik gambar tp gambar semua blurrr.

Ni lah sepupu en din, piyan...
Isterinya, Norliana tp panggil Anis
Berarak...


Mempelai sedang bersanding

Sy, En Din & Mempelai...



Ni pengapit pengantin a.k.a anak buah pengantin merangkap anak buah kami semua. Dah bujang dah ko ye long... Mak Ngah lak dah terasa tua...hehehe =P



Mamat ni ada sesapa tak kenal lagi? hehehe, ni en din saya. Mentang2 dpt makan kat meja pengantin, siap panggil sy suh amik gambar dia. Kalau tak mana dia nak amik2 gambar ni... Owh! Mybe sebab aritu besdaynya :/ Sporting skit lah dia aritu...

My Sil's dgn bakal pantin, dayah. Bulan 5 ni lak gilirannya

Me & Sil's... Owh! Lupa adam pun ada... '' I'm sorry'' (dgn gaya ala2 amir raja lawak 3)

Ni anak sepupu en din, mimi. Kiranya anak pupu sy jugak lah kan. kami jarang jumpa, dah tentu dia ala2 malu bila sy menegurnya. Tp bila sy hala kan camera padanya terus dia bagi post yg sangat comel. I like... :)

Lupa lak nak kenal, org penting ni. Mak Pak pengantin lelaki a.k.a mak & pak lang

Ni lak antara suasana pada majlis itu....

Alhamdulilah, semuanya dah selamat. Hope piyan & anis bahagia melayari alam rumahtangga.

Majlis menyambut menantu di Tg.Bidara Melaka lak akan berlangsung pada Sabtu ni, 21 Mac 2009. Jadi lepas abis keje ari jumaat ni, sy & hubby akan berangkat balik ke Melaka.

2 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

selamat pengantin baru.. semoga kekal bahagia hingga keakhir hayat...

Ma_sUyinFiqah berkata...

bagai pinang dibelah dua. Uwaa..nak balik melaka..nak balik.