Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Mac 02, 2009

Hadiah apa ek?

Lebih kurang 13 hari lagi besday en.din akan tiba...
Tahun2 sebelum ini, sy tak berkesempatan nak bagi dia hadiah pd besday nya.
Tp tahun ni sy rasa sy nak bagi sesuatu untuk dia. Cuma sy buntu nak sediakan hadiah apa untuk dia. Budget tak lah besar sgt. Lebih kurang ala-ala aje...
Sy ada tanyakan dia, apa yg dia nak. Dia kata dia nak baju kemeja dari east india. ekceli dah selalu dia sebut2 depan sy nak beli baju tu tp sy larang coz baju dia dah melambak. Kalah baju2 sy tau. Yg kedua baju tu alahai...mahalnya!!! Hampir RM200. Tp sy tak pernah tgk design baju yg dia nak tu coz masa tu dia window shopping sensorang.
Terpikir jugak nak belikan perfume coz dia memang minat dgn benda alah ni. Tp sy serba salah pulak coz terkenang pulak akan baju yg dia nak tu.
Eeerrrmm...so sy nak tanya lah pendapat uols selain baju dan minyak wangi barang apa lagi yg sy leh bagi pada dia? kalau pikir2, lebih baik beli apa yg dia nak kan? Tp tu lah sy nak juga dptkan idea lain dari uols. Jujur sy kata sejak bercinta dengan dia, tak pernah sy hadiahkan dia apa2 pada besdaynya. Terukkan sy...???hehehhe... (pppsssttt...dia pun tak pernah bagi sy apa2 tau. hehehehehe... =P)

4 hati ingin berkata:

MasNurin berkata...

ekeke ye ker tak penah bagi apa2? Tu cinta...dia dah bagi kat nizza. Beli lah tali leher ke kat dia. Tak pun tali pinggang ker? Kalu dia tanya naper tali..jawab jer nak menambat cinta. Heheh bole gitu?

nizza-abira berkata...

MasNurin: Hehehe, cinta tu semestinya kan... Tali leher kene reject coz setahun tak sekali dia pakai. Tali pinggang tu boleh dipertimbangkan... Tq kak! ;)

Nieza Ishak berkata...

Nizza,

kalo nieza akan belikan apa yang dia mintak sbb mungkin benda tue yg dia idam2kan ... soo tak salah 'makbulnya' apa yang dia minat ..

my 20 senggggggggg .. heheheh

~honey_nurhaliza~ berkata...

aku stuju...blikan apa yg die minat...:) uwaaa bulan mac bsday cpm juga..:)aku still lg ingat tarikh besday shbt aku...17 mac..:)