Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Jumaat, Januari 16, 2009

BUDAK SABUN

Petang semalam masa dlm bas, ada sorang budak lelaki tu naik bas sambil bwk satu kotak yg terbuka, dlm tu nampak lah kotak sabun protex yg kat bawah ni

Kebetulan sy duk kat bhgn belakang, jd sy nampak lah dia menghulurkan kotak sabun tu kat penumpang depan. Tp masa tu semua geleng kepala tak mahu. Sampai lah kat tempat sy, sy pun geleng jgk. Tp budak sebelah sy "tanya jual ke free?" budak tu kata "free..." LLLLooorrr...bgtau lah free, ni main hulur hulur dan tak bercakap. Kalo jual mesti lah malas kan nak beli, tp kalu free haruslah cekup...hahahahhaha..... Kesudahannya penumpang yg depan depan tu tak dpt lah sabun tu.

4 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

oh..oh.. ni mesti budak tu.. nak buat promote tu..kesian la hai.. napa tak cakap free...

nizza-abira berkata...

a'ah kak, nak promote protex baru lah tu...hehehehe...

MasNurin berkata...

hehehe siapa dok di depan semalam memang rugi. Ni mesti kes orang tunjuk jer diorag geleng2.

Faina Arisya berkata...

kak ina pun dapat sabun tu.. kita dok kelam kabut berjalan nak balik.. time tu dia hulur sabun.. orang bagi akak ambik laa... pastu akak blaaa.. dia terkedu.. hiks.. rupa2nya diorang nak wat survey gaks.. tak sempat nak bertanya akak dah blaaa... huhuhu.. lor mana tahu kan.. kita nak cepat.. selamat ler jawabnya.. hiks..