Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Januari 19, 2009

Ni baru keje tangan saya...

Entry yg lepas, sy rasa ada yg salah anggap yg bunga bunga dip tu sy yg buat. Tidak uols! bkn sy yg buat tu. tu sifu sy yg punya. Sy pinjam utk dijaja kat sini aje uols =P

Yg ni baru lah hasil dari sy. Hasil pertama sejak belajar aritu. Tp masih ada beberapa perkara yg perlu dikemaskan. Tak pe lah, sy kan budak baru belaja... ;) So kene usaha lebih skit utk dpt hasil yg memuaskan. Tak gitu uols...??? :)

7 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. not bad... cantik... heh..heh..heh.. ni blh ler buatkan satu ni

miesha berkata...

cantik hasil tangan nie, cubaan yang bagus... :-)

Faina Arisya berkata...

cantik..cantik.. dulu kak ina pun minat.. lanni takde masa nak buat2 kerja keras tangan ni..

~honey_nurhaliza~ berkata...

waahhh kalau dh mahir...cmni leh bsness ni...truskan usaha mu iteww..:)

nizza-abira berkata...

cutemiut78 : insyaAllah kak ;)

miesha : Thanks ye :)

Faina : ni pun curik2 masa kak, hehehe

honey_nurhaliza : Memang nak ke arah itu, insyaAllah...

LaDolce vs CN berkata...

niza,

bestnyee kalo leh nuntut cara buat bunga stokibg...nk buat bunga dulang dr stoking..huhuuu..

hehe, sudi x nak ajarkan ni :-)

nizza-abira berkata...

LaDolce vs CN : boleh aje, niza lg suka berkongsi ilmu cos bg niza lg byk kita share dgn org, lg byk yg kita akan dpt. tp bunga stokin niza failed skit tang nak tarik2 stokin tu. tp kalu buat bunga yg kecik2 tu utk bunga stokin memang senang :)

so bila nak belajar? =)