Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Januari 19, 2009

Tulisan Khat

Masa cuti yg lepas, MIL minta hubby tolong tuliskan jawi kat jadual waktu MIL. MIL kan ustazah sek rendah agama, time awal awal tahun ni memang sibuk la wat itu wat ini. Biasa lah kan mana mana cikgu pun sama gak. Rasanya sepanjang tahun pun memang sibuk ek...

Satu kelebihan hubby memang dia pandai skit tulis khat. Cuma bila dah lama tak buat, tak berapa nak kemaslah, tp ok je takat nak tenyeh atas jadual tu.

Si dia sedang khusyuk menulis...

Ha tu dia... dah siap... ok tak uols?

3 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. ok sesangat... memang cantik tulisannya

~honey_nurhaliza~ berkata...

laling...kalau x silap aku la dulu kan...time sek men aku pnh sama club b.arab ngan twin adik tau..hehhehehhe...:)

nizza-abira berkata...

cutemiut78 : thank's kak...

honey_nurhaliza : club b.arab ek?? ko igt lg ye ;)