Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Isnin, Januari 12, 2009

Farewell


Kali ni sy berpeluang deco kotak hadiah. Ekceli tgh ari td cwgn sy ada wat skit farewell utk cik lin & shida. Cik lin dah start cuti tanpa gaji selama 3 tahun coz mengikuti suaminya bertugas ke Dubai dan shida lak terpaksa bertukar bahagian coz bos nya nak bwk dia. ye lah, dia kan PA. tp tak de lah jauhnya dia pi. Cuma bertukar level je. Tp kami masih tetap makan sesama.

ni je yg termampu sy deco, tak cukup brg. brg yg ada pun tak matching. so ni je lah hasilnya. hadiah mereka sama je cuma warna lain skit.

sy dgn cik lin. still panggil cik lin even dia dah kawen. Comel je org nya, tu pun dia sedang pregnant hampir 4 bulan. tp memang tak nampak perut dia. hhhmmm..bila lah sy nak jadi secomel dia..?

ni lak dgn shida. ni bukan pic td tp raya lps. minah ni sibuk jd larik2 kejap dtg farewell ni. so tak sempat nak amik pic. Tp dia pakai baju ni lah td cuma tudung lain :)


2 hati ingin berkata:

MasNurin berkata...

Mudanya PA, kat sini sume PA dah tua termasuk ler pemikiran diaorang yang outdated. Hahaha

nizza-abira berkata...

MasNurin : kat sini memang muda2 PA nya tp ada jugak yg dah berumur. Outdated? bukan PA je kak, ada jwtn lain yg gitu jgk ;)