Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Selasa, Januari 20, 2009

Malam tadi punya menu

Mentang mentang lah memasak, ada je pic yg nak ditepek kat sini ;)
Saje je lah uols sementara ada, dpt lah update blog
kalo dah sampai masa mak meroyan, bersawang sawang lah blog ni jadi nya...

kali ni sy malas nak edit...


Masak lemak udang + kacang buncis

hubby sy suka ikan ni tp ni bkn sy masak, kak mal yg bagi. sy nak pegang pun geli wwweeeiii=P

Nasi goreng kampung seafood, sy goreng lps balik keje. Kononnya malas nak mkn malam, kebetulan ada nasi lebih kelmarin. Jd sy goreng lah. Ekceli sy kan kene mkn ubat pukul 8 mlm. Nak tunggu lauk pauk sy siap tu agak memakan masa coz sy ni wat keje agak lembap skit mcm kura2 tu...hahahhaha... =P

2 hati ingin berkata:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. tgk gambo close up lagi tu.. pergghhhh..meleleh air liur ni tau.. hah..hah..hah..

MasNurin berkata...

hui, nasik goreng udang tu betul punya mengancam ler.