Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, April 30, 2009

Tag dari CPM Honey

Tag ni dari bulan 1 sy terima tp sy leka sampai lupa nak buat. Tadi dpt warning lagi dr cikgu yg bg tag ni....
Uuuwwaa.. wat CPM Honey, ni dia utang tag dari aku. Ampun ya CPM..hihi :)

The rules are:

Do not copy answer

*The tag question must be 100% the same

*Tag people after doing tag (nak bgtau jugak : tak mo tag org!)

1)En. Hubby

2)Kak Eli

3)Shida

4)Jihah

5)Alyne

6)Dhiyyah

7)EKIN MAWI

8)Jiran saya - IDA

9)Sha (PCM)

1. HOW DO U KNOW 1 ?

- Kenal dari sek.menengah. sy pernah admire dia,lps tu kami kenal2 then lost contact beberapa tahun. Melalui kakak angkatnya kami contact balik tp just a friend. 1 day dia dtg mlk & jumpa sy. Dia mengadu nasib coz baru clash dgn ex-gfnya. Lps jumpa, dia anta sy balik. Sblm sy turun kete dia ada bgtau sy, "lps ni kalo dia ada gf semula, dia tak mo tunggu lama2. Tak mahu pisang berbuah 2kali." Sejak tu kami agak rapat then kira2 2 bulan lps tu kami declare as a couple, tak silap masa tu sy baru balik dr pertunangan cpm honey. Dan, bermula lah ceritera cinta kami... ;)

2. WHAT WOULD U DO IF U NEVER MEET 2?

- SMS je, tp dolu2 kami saling utus mengutus surat...

3. WHAT WOULD U DO IF 3 N 4 DATED U?

- Shida, dia ghajin melayan. Jd suka kuar soping dgn dia, leh gitu dek non? =P Jihah...pantang tul kalo sy jumpa dia. tentu sy akan suh dia masagge dr ujung rambut hingga ujung kaki. Best wwwooo urutan dia walaupun kadang2 menyakitkan,hehehe...

4. WOULD 5 N 6 MAKE A GOOD COUPLE?

- A'ah, mana leh jadi couple ek...?

5. DO U THINK 7 IS ATTRACTIVE?

- Of course lah, nama pun artis. Tp sy suka if dia mekap nipis2 gitu... ;)

6. DO U KNOW ANYTHING ABOUT 8'S FAMILY?
- Mesti lah kenal walaupun jarang berbual. Dia ada anak lelaki yg comel & sorang lagi baby girl yg baru aje lahir. pantang pun tak abis lagi.

7. TELL ME SOMETHING ABOUT 9?

- Kenal melalui forum,tak pernah jumpa,tak pernah berbual just sms. Tp dia sorang yg take care & baik. Dulu dia mcm sy gak, sukar nak peknen tp now dia dah dpt apa yg dia idamkan. Alhamdulillah...

8. WHAT LANGUAGE DOES 2 SPEAK?

- Dah tentu bahasa ibunda kita kan. Tp sy tahu dia pandai speaking english jgk coz dia pandai...

9. WHO IS 3 GOING OUT WITH?

- Selalunya kalu tak kuar dgn bakal husband dia, dia biasanya akan kuar dgn sy tak pun adik dia ain. Tp tak lama lg dia nak kawen. Tentulah setiap masa dgn husband dia :)

10. How old is no.4?

- 16 Tahun, form 4.

11. 5?

- Dia sebaya aku 27tahun, lahir pun bulan yg sama cuma beza pada tarikhnya.

12. Who is 6's favourite singer?

- alamak! tak tahu lah pulak tp rasanya artis antarabangsa kot. bukan apa, dia asik nyanyi lagu omputih aje.

13. 7?

- tak kuasa aku nak amik tahu. Mybe laki dia mawi tu kot...

14. Is 8 single?

- Oh no! Dia dah berkeluarga tau. td kan dah bagitau.

15. What's 9 last name?

- Nama penuh dia pun sy tak hafal coz panjang tp sedap bunyinya.

16. Would u consider being in a relationship with 1?

- Dah tentu lah, kata sehidup semati...hihihi

17. Which school does 2 go to?

- Dari sekolah rendah ke menengah dia sekolah kat wangsa maju tu.

18. What do like about 3?

- Nama je dah nak kawen tp dia minat dgn kartun princess =P

Akhirnya,
Syukur dah selesai.... :)

2 hati ingin berkata:

~honey_nurhaliza~ berkata...

ahahahhahahahahahah...kan dh kene marah ngan cikgu...ehehehe...sib baik jwb tag kalau kecik hati cpm tawww....btw,no 5 sgt sket info ttg die...hehhe..:) good job..:)

nizza-abira berkata...

CPM: apa lah yg ada pada kata-kata. Yg penting hati kita.... :)
so jgn amik hati tau info no 5 skit sgt. Nanti aku tulis panjang2... :)