Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Sabtu, April 18, 2009

PESTA BUKU ANTARABANGSA 2009

Sy rasa ada yg tahu ada yg terlepas pandang. Jadi sy nak share dgn uols yg pesta buku sudah bermula sejak semalam lagi. Bg peminat buku imiah, fiksyen, novel & sebagainya tentu takkan lepaskan peluang ni. Sy juga tergolong dlm golongan itu. Minggu ni sy tak sempat nak pi, ada keje yg nak siapkan then perlu attend kenduri ahad ni. Lgpun dah tengah bulan, jadi uols pepaham je lah masalah utama sy ni ye....hihihi

Apapun sy dah wat perjanjian dgn En Din supaya dia bawakkan sy ke sana next week. Byk buku sy nak beli terutama utk adik2 sy yg masih bersekolah terutamanya Jihah yg baru naik tingkatan 4 awal tahun ni.

So uols, apa tunggu lagi, jom kita ke pwtc..... :)

5 hati ingin berkata:

alyyani berkata...

nizza : alya tak penah miss pesta buku masa bujang dulu. tp since kawen nih, hmmm.. husband mcm x minat jek. hahaha..

ppb_ppkp berkata...

beshnya..tapi xdak masa nak pi

Blog Rasmi Motivasi Minda berkata...

Assalam alaikum wbt

Jemput sekeluarga ke PWTC sempena Pesta Buku 2009

Sebanyak 663 buah gerai yang terdiri daripada syarikat tempatan, agensi-agensi kerajaan dan juga syarikat luar negara mempamer dan juga menjual buku-buku, majalah dan pelbagai bahan bacaan yang lain.

Enam buah buku terbaru tulisan seorang penulis tempatan untuk Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 di gerai PTS Publication and Distributor.

Zamri Mohamad akan berada di gerai buku PTS untuk menemui saudara dan saudari di sana di ruang legar bawah. Ingat PTS Publication & Distributor.

Senarai buku pilihan ramai. Dapatkan tandatangan penulis di gerai buku PTS Publication and Distributor.

01. Internet Marketing untuk Bisnes Kecil
02. Bagaikan Khadijah di Hati Rasullullah
03. Tip Menjadi Penulis Bestseller
04. Mempengaruhi Bos Gaya Streetsmart
05. Mengurus Konflik Gaya Streetsmart
06. Rahsia Bisnes Mamak
07. Cari Duit Cara Mudah Sebagai Penulis Bebas
08. Magnet Cinta
09. Memahami Bahasa Cinta Lelaki
10. 77 Tip Melembutkan Hati Lelaki
11. Geng Genius

Bagi melihat kulit buku layari www.zamrimohamad.com/buku.htm

KasiH berkata...

last week nak g dah...tk jd...next week laa gamaknya...nak borong novellllllllllll...hope ada lg laa yg berkenan di hati...

Fathiyah berkata...

aha,saya pon ada plan nak gi pesta buku kali ni.nak cari buku skit.hrp2 sempat la gi :)

p/s : saya dok blok baru tu.parcel7