Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, April 30, 2009

Ggggrrrr...geramnya...

Baru jap ni sy perasan yg pintu sliding door sy tak berkunci sepanjang malam tadi hinggalah sepanjang siang tadi!!! Elok aje kuncinya tergantung kat grill.
Ni semua keje En din! Dia memang tiap2 mlm buka sliding door tu coz kat situ port dia smoking tp setiap kali lepas smoking bukannya dia nak tutup terus pintu tu. Dia biarkan dulu, bila nak masuk tidur baru dia tutup. Kadang2 sy pulak jd tukang tutup coz dia dah menonong masuk bilik bila dia dah tertidur depan tv. Yg buat sy atau dia tak perasan yg pintu tak kunci coz langsir sliding tu tak berikat.
Isssshhhh..... ni yg sy nak bebel ni. Mujur dia lom balik dr keje. Sempat lg sy nak cool down ni.
Dah lah dgn laptop dia tak kemaskan lepas guna. Terbiar aje kat ruang tamu. Bukan sy tak pesan, tp dia amik ringan. Syukur lah tak de apa2 yg berlaku & minta2 dijauhkan dr perkara yg tidak diingini.
Apapun sy tetap kene bebel kan skit kat dia. Biar dia ingat sampai mati pesanan sy ni !!!!!
***Bila marah tulisan kene merah, kononnya marah sgt tp memang sy marah!!!


2 hati ingin berkata:

alyyani berkata...

hmm sama la perangai hubby kite. bukan nak cek 1 umah sebelum tido. kite gak...

syaida berkata...

nizza..naseb bek xjd benda buruk kan.minta simpang la.encik hb sy pun sama gak.mang kena bebel sket biar dia xwat lg..huhu..