Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Sabtu, April 25, 2009

TV oh TV

Kami suami isteri sedang menggeram !!!
Tv umah kami rosakkk...
Apakah maknanya itu???
Nak minta tukar?
Oh tidak... tv tu baru 4 tahun guna. bukan pun tak de brand. bukannya cap ayam punya tv.
bukannya ada bebudak kat umah ni yg bukak katup tv tu.

Dah seminggu tv tu buat hal tp still leh on walaupun power dia mcm sampai tak sampai. then bila dah on, gambarnya kejap hilang kejap ada. Tp mlm ni terus tak leh nak on. Meroyan le makcik senah nak tgk konsert af. Dah lah lagu best2 gitu.....

Sekarang ni En din tgh berusaha repair tv tu sendiri. tertonggeng terbalik dia dok mengerjakannya. Nak snap pic dia, takut dia marah coz dia tak pakai baju (tp suar pakai tau!). Hope okey lah kan tp kalu k.o esok kene lah antar kedai utk repair. Siapkan je lah pulusnya ye.... :/

**Dah leh on. dptle tgk aril af7 kuar. Now tgh layan selangor vs kelantan. Sape ek yg akn menang? Tunggu...

5 hati ingin berkata:

ppb_ppkp berkata...

xpe..pasni leh beli tv LCD 41 inci...heehh

Nora berkata...

alahai.. boringnye nnt x dpt tgk tv. xpe lar, ilangkan boring tu dgn layan tenet ;)

shiemz berkata...

uishh...shiem kalu xde TV mang stress..hikhikhik... ade tenet xpe.... ilang stress... keke... tensen arilaf7 kuar...:(

ppb_ppkp berkata...

RE: AKAK..NANTI2 DTG PERLIS MAI LA SINGGAN TERATAK IMAH..HEHEH..
TAPI XTAW ZAMAN BILA SIAP..HEHEEH

~honey_nurhaliza~ berkata...

aku smpi x de ms nk tgk tv...hahaha..:)