Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Rabu, April 01, 2009

Jiran sy dah selamat bersalin

Tadikan, sy kol en din coz ada perkara yg nak dibincangkan.
En din kata, jiran sebelah umah kami (Fauzi) baru je kol dia utk bgtau yg wife nya (ida) dah selamat bersalin baby kedua iaitu girl pd isnin lepas. Alhamdulilah, dpt mereka sepasang anak. Si kecil Faiz pulak dah jadi abang long.
Tp kan sebalik berita hepi ni....
^
^
^
ada berita sedih jugak coz baby nya tidak sihat....
Ada ketumbuhan di lelangit baby nya
Now baby ada kat icu hospital putrajaya
Allahuakbar..... sedih ati sy mendengarnya
Tak tahu & tak terluah dgn kata kata
Yg menanggungnya lagi tak tergambar perasaan
Apapun sy harap fauzi & ida bykkan bersabar
InsyaAllah ada jln utk mengubatinya
Sy dan En din sedang berusaha mencari masa yg sesuai utk melawat
Sy tak kisah coz memang waktu keje sy opis hour
Cuma En din lah, waktu keje nya lebih dr opis hour
Tp sy dah suh dia cuba curik2 masa utk balik awal
Nak tunggu weekend mcm lambat lak kan
Anyway, tengoklah mcmana nanti....

5 hati ingin berkata:

Ma_sUyinFiqah berkata...

kesian baby tu, akak doakan dia sihat....anak buah akak kat opis ni baru bersalin 10.30 pagi tadi. Dapat baby gal..anak yg keempat dia. Hehehe nampaknya petang ni ataupun petang esok akak kena lah membeli sesuatu untuk dia maklum ler dia direct bawah akak. Dia ada kat jitra skrang....dan ler nak tunggu next week bila dia balik dari jitra.

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm.. gitu ke.. kesian la bila dgr baby yg cenggitu.. semoga baby tu sihat hendaknya..

hafizah_hamid berkata...

kak, fauzi ngan ida tu kawan satu ofis ngan saya.tak sangka lak dunia ni kecik ek..ha'ah..saya pun ada gak dengar yang anak dia ada ketumbuhan..hari selasa minggu depan maybe operate..sian kat anak dia,kecik2 dah kena tanggung sume ni..moga sumenya selamat

nizza-abira berkata...

Ma_suyinfiqah : Sama2lah kita doa

CuteMiut78 : Memang kesian kak

hafizah_hamid : a'ah lah fiza, tak sangka kan pusing2 situ jgk kita jumpa. Akk pun doakan pembedahan tu dpt dijalankan dgn lancar

hafizah_hamid berkata...

insyaallah..amin.saya jadi takut sekarang ni.sebab aritu ada member kat ofis ni anak dia kena tulang rapuh..aduhhh..tersentuh betul dengar macam tu.sekarang ni dengar anak fauzi ngan ida lak..sedih rasanya..tambah lagi saya pernah rasa detik2 macam ni..