Your HEART:Your PASSION:Your DREAMS

MAC YANG ISTIMEWA

Khamis, April 30, 2009

TAG DARI FIZA HAMID

Sy pi jenguk blog junior sy masa sekolah agama dulu. Leh kan sy tak perasan yg beberapa entry dia yg lepas ada tag utk sy. So tak mahu peram2 nanti terus sy lupa, sy pun buat lah. Lg pun tak perlu pic bagai. Jd senang keje....

NICK NAME

  • ayun (panggilan dalam family sy)
  • along (kwn2 masa sekolah agama kat tg bidara, mlk)
  • niza (kebanyakkan kwn2 yg lain memang panggil nick name ni termasuk lah keluarga sebelah en dn)
  • mama/sayang (Anak2 buah sy panggil mama. En Din lak kadang2 panggil mama, kadang2 dia panggil sayang...aauuwww!!!)

SIFATKU

  • kadang2 bila dah nak sampai time bendera merah naik, sy cepat rasa nak marah.
  • tp bila dah marah, mula rasa menyesal & kesian kat org yg sy marah tu.
  • prihatin dgn hal ehwal keluarga.

Banyak lagi nak terangkan tp nanti panjang lah pulak. Cukuplah yg kat atas tu aje... =P

INSAN ISTIMEWA

  • Tentu lah En. Din sy, tak lupa juga family sy....

LAGU PEBERT

  • Banyak... tp la ni sy minat sgt dgn lagu dari alya - tak mungkin kerna sayang.

MAKANAN PEBERET

  • Yg pedas2 spt sambal. Tak kira lah apa jua sambal, acik bedal aje....

WARNA PEBERET

  • Sy ni bukan fanatik sgt terhadap satu2 warna. Sy suka semua warna janji pada pandangan mata sy bende berwarna tu mesti lah cantik.

3 BENDE WAJIB DALAM HANDBEG

  • Wallet ***penting ni! leh pengsan kalu bende ni tak de
  • Handphone
  • Personal note book ***ala-ala diari lah

DRAMA AIRMATA TERAKHIR, KENAPA?

  • Ada...ada.... tp sy lupa lah. leh gitu? hihihi..yg pastinya memang ada drama yg membuat airmata sy bergenang. Napa bergenang tidak meleleh? Coz sy dok cover dari En Din, malu ooo kalu dia nampak sy nangis :/

SILA MENGETAG 6 ORANG

  • Malas nak tag coz ada lg tag yg sy dpt tp tak buat2 even dah berbulan. Acik lupo lah weiii.....

1 hati ingin berkata:

MrS.FaDiR berkata...

haa..jawab pun tag dari kita..ingatkan tak nak lawat blog kita.huhuhuhuhuh